Reserve Right (RSR) springt over weerstand

Reserve Right (RSR) springt over weerstand tegen doelwit $0.03

  • RSR is uitgebroken boven het $0.0185 weerstandsgebied.
  • Het volgende weerstandsgebied is gevonden bij $0.03.
  • De koers wordt verhandeld in een kortstondig parallel opgaand kanaal.

Het Trust Project is een internationaal consortium van nieuwsorganisaties dat standaarden voor transparantie opbouwt.

Verwacht wordt dat de stijging zal versnellen als RSR uit zijn huidige kortetermijnpatroon kan breken.

RSR Uitbraak boven Weerstand

De RSR-prijs stijgt sinds hij op 7 oktober een dieptepunt bereikte. De prijs brak uit het weerstandsgebied van $0.0185 op 17 Nov., valideerde het als steun in de vorm van een lange lagere Bitcoin Profit lont, en is sindsdien naar boven gegaan.

Er is een gebrek aan weerstand boven de huidige prijs, en het volgende weerstandsgebied wordt gevonden in de buurt van de vorige all-time high op $0.03.

Cryptocurrency handelaar @CryptoNewton schetste een RSR grafiek en voorspelde dat de prijs waarschijnlijk hoger zal bewegen, wat ook een koersdoel in de buurt van $0.03 geeft. Door het gebrek aan weerstand tussen de huidige koers en $0.03 lijkt het waarschijnlijk dat deze wordt bereikt.

De technische indicatoren in het dagelijkse tijdsbestek zijn bullish. De RSI, MACD en Stochastische oscillator nemen toe en de laatste heeft een bullish cross gemaakt. De RSI is echter overbought, wat suggereert dat de rally overbelast is.

Terwijl de langetermijntrend bullish lijkt te zijn, handelt de koers juist op het 0.618 Fib retracement niveau, wat suggereert dat een mogelijke afwijzing op korte termijn zou kunnen plaatsvinden.

De kortetermijngrafiek toont aan dat de koers in een stijgend parallel kanaal handelt en zich momenteel precies op de weerstandslijn van het patroon bevindt.

Er is een bearish divergentie in de MACD en een onbevestigde bearish divergentie in de RSI. Als er een afwijzing optreedt, die ook zou passen bij het 0.618 Fib retracement niveau, zou de RSR koers kunnen dalen naar het midden van het kanaal alvorens uiteindelijk naar boven te gaan.

Als er een breakout optreedt, zal de stijging waarschijnlijk snel versnellen in de richting van $0.03.

Conclusie

Tot slot, terwijl een afwijzing op korte termijn zou kunnen voorkomen, wordt verwacht dat de RSR-prijs zich in de richting van $0,03 beweegt. Het stijgingspercentage zal waarschijnlijk versnellen als RSR uit zijn huidige kortetermijnpatroon breekt.