Biraajmaan TamulyJulkaistu 14 tuntia sittenpäällä 19. kesäkuuta 2020mennessä Biraajmaan Tamuly

Kun Bitcoin saavutti 10 000 dollaria 7. toukokuuta, BTC-yhteisö koki hetkeksi, että taivas oli suurimman digitaalisen omaisuuden raja. Voitettuaan avainvastuksen huhtikuussa, Bitcoin Code näytti olevan matkalla menemään aikaisempaan vuosittaisimpaan asemaansa 13. helmikuuta.

Kuitenkin pysähtymisen vaippa peitti kasvunsa ja viimeisen 6 viikon aikana Bitcoin on säilyttänyt aseman välillä 9000–10 000 dollaria

Lehdistöajankohtana Bitcoinilla käydään kauppaa 9429 dollarilla, ja 24 tunnin määrä on 8,6 miljardia dollaria

Yllä oleva kaavio kuvaa Bitcoinin kasvua romahduksen jälkeen 12. maaliskuuta. Kuten tunnistettiin, Bitcoin rekisteröi suurimman kaltevuutensa 13. maaliskuuta – 7. toukokuuta, kun omaisuuserä koski 10 000 dollarin markkaa. Nähtiin 108 prosentin nousu, ja siitä lähtien hintaliike on rajoittunut vakauttamiseen sivuttain.

Vertailun vuoksi seuraakaamme Bitcoin Open-Interest -taulukkoa. BTC-optiot laskivat 13. maaliskuuta – 28. maaliskuuta, kun kaikkien pörssien OI-arvo laski. Tänä aikana Bitcoin oli jo perinnä 25 prosenttia tappioistaan. 28. maaliskuuta lähtien ilmapiiri alkoi muuttua positiiviseksi ja huomattavaa kasvua havaittiin kaavioiden mukaisesti.

Lisäksi vain CME :

n BTC-optio-oikeudet ovat jatkaneet merkittävää nousua 7. toukokuuta lähtien, kun taas Deribitin kaltaiset ja OKEx: n BTC-vaihtoehdot ovat hidastuneet niiden kappaleissa.

Siksi edellä esitetyistä suhteellisista tiedoista voidaan todeta, että optiomarkkinat ovat luottaneet enemmän Bitcoinin hintaan kuin päinvastoin.

Bitcoinin nykyinen ralli tai korkeampi konsolidoituminen ei teknisesti johdu Bitcoin-optioiden kasvusta, koska vaikka johdannaismarkkinoilla on valtava rooli käyttöönoton kannalta, sitä ei voida suoraan korreloida Bitcoinin suorituksen kanssa.

Bitcoin- rallilla